Terug naar het roeien

Flinke stap genomen vandaag, ik denk dat ik er aan toe ben om weer ‘normaal’ te gaan sporten. De afgelopen paar jaar denk ik wel ben ik zelf ook enorm aan het worstelen geweest met mijn gezondheid, maar het afgelopen jaar heb ik heel veel stappen in de goede richting weten te nemen. Ik wil weer gaan roeien!

Ik ben heel anders gaan eten en veel meer gaan bewegen (fitness en fietsen). Maar fitness is voor mij echt een noodzakelijk kwaad en helemaal nu met Corona. Het heeft mij wel weer voldoende conditie en kracht terug gegeven dat ik het nu aandurf om weer in een gewone vereniging te gaan sporten. Eerst nog een tijdje binnen trainen en dan van de zomer hopelijk ook weer de boot in.

Roeien heb ik jaren gedaan, en ook coachen, boten repareren, jeugdcommissaris zijn. Ik heb een drukke tijd gehad op de roeivereniging. Maar nu eerst maar weer eens voor mijzelf beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 5 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, video. Bestand hier neerzetten