Techno-mage

Volgens mij heb ik gevonden waar mijn magie zit. Ik dacht dat de term alleen in boeken zat en in fantasy voor kwam, maar ik realiseerde mij vandaag, na de zoveel honderdste keer, dat wat er gebeurt wel bijna magisch moet zijn.

Ik ben een techno-mage ๐Ÿ™‚

In het dagelijkse leven ben ik IT-er, ik ondersteun mijn onderwijs collega’s met allerlei technische problemen. En bijna altijd als ik even bij iemand langs moet komen, ploep, probleem weg. Net ook bij mijn collega, krijgt een computer niet uit elkaar. Ik loop naar hem toe, ga er naast staan, ploep, computer springt open. Dat gebeurt echt bijna ALTIJD. En ik bedacht mij opeens, wat nu als dat nu geen toeval is, als dit altijd zo gaat ๐Ÿ™‚ Ik zal dus wel een techno-mage zijn, apparaten vrezen mij en gaan zich spontaan gedragen als ik mijn boze oog op ze werp ๐Ÿ™‚

Klinkt misschien als gekkigheid, maar het zou mij niet verbazen als er een kern van waarheid in zit. Zelfs mensen om mij heen vragen soms gewoon of ik er even bij wil komen staan zodat iets wel lukt. Niet eens of ik iets kan oplossen, nee, of ik er even bij kan komen staan. Gek toch ๐Ÿ˜ƒ Ik vond het zo’n bijzondere gewaarwording, ik moest hem even met jullie delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video. Drop file here