Diploma NOC*NSF gehaald – Een beetje opvoeder

Yay, ik heb een diploma gehaald voor een cursus van NOC*NSF over het begeleiden van jonge sporters. Een heel uitgebreide cursus over fysieke ontwikkeling, mentale ontwikkeling, sociaal/emotionele ontwikkeling, structuur in het lesgeven, goed en slim complimenten geven, (lastige) ouders en een heel pittig stuk over grensoverschrijdend gedrag. En dan vergeet ik vast nog wel wat dingen die de revue hebben gepasseerd.

Ben er aan begonnen als interesse hierin als jeugdcoach op Roeivereniging Pontos. Sterker nog, eigenlijk dacht ik mij alleen op te hebben gegeven voor een online workshop van 1 1/2 uur op de 24e, maar dat bleek dus een soort nazit te zijn voor een complete cursus die ik eerst online moest volgen en waarvoor ik een heus examen moest doen.

Super interessant, en het is een tijd terug dat ik een online cursus heb gehad die zo dynamisch én goed te volgen was. Chapeau NOC*NSF!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video. Drop file here