Roei Foto Archieven

Beste mede-roeiers,

Jullie zien me vaak genoeg met een camera op het vlot, en soms ook naast het vlot. Foto’s maken vind ik (bijna) net zo leuk als roeien en coachen. Gelukkig gaan sommige hobby’s geweldig samen.

Foto’s zijn er echter niet alleen om gemaakt te worden, maar vooral ook om gezien te worden. Via onderstaande links kun je naar mijn foto-archieven per jaar. De links zijn privélinks, dus niet openbaar vindbaar op Internet. Ik wil jullie vragen hier rekening mee te houden en de links niet buiten Pontos te delen. Er staan geen geheime dingen in mijn foto-archieven, maar het is tegenwoordig ook niet meer gepast om ‘alles’ klakkeloos op het wereldwijde web te gooien.

Om het overzichtelijk te houden heb ik mijn foto-archief voor jullie ingedeeld in een aantal recente jaargangen, en alles ouder dan een bepaalde datum zal in één verzamelarchief worden gebundeld. Inclusief erg oude Pontos foto’s die ik op een gegeven moment gedigitaliseerd en gerestaureerd heb voor de vereniging. Waar mogelijk heb ik in de archieven tekstjes er tussen geplakt om te laten weten waar je naar kijkt. Alle archieven zijn gesorteerd van de recentste foto, naar de oudste foto. Zo hoef je niet te zoeken naar de nieuwste foto’s.

Heel veel kijkplezier!
Raymond

Onderstaande archieven volgen binnenkort

Pontos Foto Archief 2007

Pontos Foto Archief 2006

Pontos Foto Archief 2005

Pontos Foto Archief 2004

Fotoarchief Pontos na oprichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 5 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, video. Bestand hier neerzetten