Kei Tof – Steen gevonden

Wat leuk! Je hebt een Kei Tof steen van mij gevonden. Goed gedaan!

Je mag helemaal zelf weten of je deze steen lekker voor je zelf houdt, aan iemand cadeau doet of dat je hem weer verder laat zwerven om iemand anders te verrassen. Ik maak ontzettend graag allerlei creatieve dingen, maar de Kei Tof stenen gaan als gratis cadeautjes de wijde wereld in!

Foto = lief

Ik zou het echt heel leuk vinden als jij, als vinder, een berichtje en een foto van jou en de steen via een reactie hieronder zou willen delen. Zo kan ik zien waar mijn stenen overal langs komen. Dat motiveert om er nog meer te maken en ze te laten zwerven!

Om spam te voorkomen controleer ik zelf eerst elke ingezonden reactie of het wel echt om een gevonden steen gaat. Dan keur ik jouw reactie goed en wordt deze zichtbaar.

Is de steen door een kind gevonden? Vraag je dan even aan de ouders of je een foto mag insturen? Of plak even een sticker op het plaatje om het gezicht te verbergen. Ik houd het graag voor iedereen leuk.

Liever geen foto? Snap ik hoor, maar dan zou ik alleen een berichtje ook leuk vinden. Beschrijf je de steen die je hebt gevonden? Dan weet ik ook welke er terecht is.

Kei Tof op Facebook

Kei Tof is een creatieve beweging waarbij heel veel mensen stenen beschilderen en deze weer laten ‘zwerven’ zodat anderen ze als een kleine schat kunnen vinden. En het allerleukst is het natuurlijk als je achter te horen krijgt dat je steen is gevonden en waar hij is terecht gekomen. Daarom zie je op de steen ook het Facebook logo en Kei Tof. Veel mensen weten ons zo al te vinden op Facebook. De groep en deze creatieve beweging zijn zelfs de afgelopen tijd regelmatig in kranten verschenen en zelfs genoemd bij Radio 538!

Inspireert deze gevonden steen jou? Kijk dan ook eens op de Facebook pagina van Kei Tof. Vermeld je bij je reactie ook of ik op deze groep mag delen dat jij de steen gevonden hebt? Dat zou ik nog leuker vinden.

Uiteraard mag je zelf ook een berichtje over je vondst op de pagina zetten, dat vind iedereen leuk. Maar laat je dan toch ook voor mij hier een reactie achter? Er worden zo veel stenen gevonden in Nederland, dan mis ik misschien dat jij er net eentje van mij hebt gevonden.

Zit je op andere Social Media zoals Instagram, Twitter of TikTok en plaats je daar een berichtje, vermeldt dan #keitof als hashtag. Zo vinden anderen jouw #keitof ervaringen ook!

Ook stenen gaan beschilderen en deze laten zwerven? Groot gelijk! Het is ontzettend leuk, voor jong en oud. Wordt dan zeker lid van de Facebook groep, je vindt daar een gezellige groep mensen en heeeel veel inspiratie.

5 gedachten over “Kei Tof – Steen gevonden

  1. Wat leuk en bedankt voor je reactie. Heel veel plezier er mee, en mocht je er op een gegeven moment op uitgekeken raken, laat je hem dan weer verder zwerven?

   Fijne feestdagen!

 1. Hallo mensen, ik ben geen lid van facebook of dergelijkmaar ik heb ook 2 leuke stenen gevonden maar wil graag weten waar deze vandaan komt.
  Ik heb ze gevonden in Dinxperlo en heb er 1 aan een Duits meisje gegeven en de andere laten zwerven..
  Pa big van tekenfilm? Heeft kei nr 0223 met initialen JB.
  Graag een reactie gr Anne.

  1. Hallo Anne,
   Ik weet niet van wie hij is, maar wat achterop staat is bij de makers van de Kei Tof stenen meestal de postcode van de maker. Zo kunnen de stenen makers makkelijker herkennen wanneer een steen van hun gevonden is, en zelf kan je dan een beetje zien hoe ver de steen al gezworven heeft. Nu zou ik alleen niet weten of postcode 0223 JB bestaat. Zou het 8223 JB kunnen zijn? Dan komt hij uit Lelystad.

   Leuk dat je er een gevonden hebt!

   Mvg,
   Raymond

 2. Kei Tof steen 3333 gevonden op 8 september 2021 in West Terschelling bij het standbeeld van de mensen die niet meer terug gekeerd zijn van de zee. Zo leuk om deze steen te vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video. Drop file here